Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cinnamon Velifushi Maldives (Vaavu Atoll)

Descriere

Informatii despre hotel
Cu vedere la malul marii, Cinnamon Velifushi Maldives ofera cazare de 5 stele in Keyodhoo si are un restaurant, bar si lounge comun. Acest hotel ofera room service, un club pentru copii si WiFi gratuit. Hotelul are o piscina in aer liber, centru de fitness, divertisment de seara si o receptie deschisa nonstop.
Distanta
  • Plaja: hotel situat chiar langa plaja
  • Aeroport: 67 km

Descrierea camerei
Camerele mobilate modern ofera oaspetilor o cazare confortabila, camerele sunt dotate cu aer conditionat si intotdeauna dotate cu un pat dublu king-size, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, TV prin satelit, minibar, uscator de par si seif. Puteti alege dintre urmatoarele tipuri de camere:

Bungalou pe plaja - bungalou direct pe plaja, oaspetii au acces direct la plaja de pe terasa. Suprafata bungaloului este de 65 m2

Superior Beach Loft - vila pe plaja are un balcon cu vedere la ocean si un dormitor la primul etaj, in partea de jos a vilei exista o baie. Suprafata vilei este de 79 mp

Water Bungalow - un bungalou situat deasupra nivelului marii ofera cazare spatioasa pe o suprafata de 100 m2, o terasa si o plasa de relaxare deasupra apei. Accesul direct la mare este posibil din bungalou. De asemenea, puteti rezerva Bungaloul Sunset Water cu jacuzzi - acest bungalou deasupra apei are o cada cu hidromasaj suplimentara situata pe terasa bungaloului.

Water Suite cu piscina - aceste suite water cu o suprafata de 208 m2 au o terasa spatioasa cu piscina si acces direct la mare prin trepte, vila poate gazdui 4 persoane.
Descrierea hotelului
Hotel Cinnamon Velifushi pune la dispozitia oaspetilor sai facilitatile unui hol de intrare cu receptie, precum si mai multe restaurante (restaurante principale si a la carte), baruri, o sala comuna si conexiune WiFi, care este disponibila in intregul hotel, nu trebuie sa lipseasca.
Descrierea plajei
  • Plaja frumoasa de nisip in jurul intregii statiuni.

Activitati sportive si divertisment
Pentru relaxare si odihna, oaspetii pot folosi Wellness & SPA al hotelului si pot alege, de exemplu, unul dintre masajele oferite. Insula incurajeaza direct scufundarile si snorkelingul, existand conditii ideale pentru a explora lumea subacvatica. Oaspetii mai activi se pot antrena in centrul de fitness sau pot juca volei pe plaja, tenis de masa sau biliard.
Mese
Mesele sunt oferite aici cu demipensiune, pensiune completă sau All Inclusive.
Categoria oficiala
  • 5 stele

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina
Fitness
Distanta fara de aeroport
Plaja cu nisip
Receptie
Bar/Baruri
Acces la internet
Wi-Fi
Baie
TV prin satelit/cablu
Acces la internet in camera
Minibar
Seif
Balcon/terasa
Masaje
Tenis de masa
Volei pe plaja
Program de comedie
Sporturi acvatice
Wellness
Toaleta
Cazare la mare
Hotel chiar langa plaja
Cada
Spa
Facilitati sanitare
Climatizare
Dus
Fierbator
Scufundari
Servicii de curatatorie
Snorkelling
Cazare exotica
Sporturi de plaja
Prosoape de baie
Asternut
Mobila de gradina
Restaurant in cladire (á la carte)