Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Eleven by Warren Collection

Descriere

Situat la 400 de metri de plaja MedAsia, Eleven by Warren Collection oferă cazare de 4 stele in Sliema și oferă o piscină pe acoperiș, o terasă și un bar. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un lift și un spațiu de depozitare a bagajelor, precum și WiFi gratuit in intreaga proprietate. Apartamentul are camere de familie, precum și facilități pentru oaspeții cu dizabilități.

Unele unități de cazare includ un balcon și o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat, precum și aer condiționat și incălzire. La complexul de apartamente, unitățile au baie privată.

Opțiuni de mic dejun tip bufet și continental cu produse de patiserie proaspete, fructe și suc sunt disponibile in fiecare dimineață la apartament.

Punctele de interes populare din apropiere de Eleven by Warren Collection includ plaja Qui-Si-Sana, plaja Tigné Point și centrul comercial The Point. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Malta, situat la 9 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie