Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Baia are vedere la plaja Nora cu nisip alb și oferă o zonă in aer liber, un restaurant și plajă privată gratuită. Camerele au un balcon sau o terasă.

Toate camerele cu aer condiționat de la Hotelul Baia Di Nora oferă TV cu ecran plat cu canale prin satelit și un minibar. Fiecare balcon mobilat sau terasă oferă vedere la grădină.

Un mic dejun tip bufet este disponibil zilnic și include fructe, mezeluri și produse de patiserie proaspete. Restaurantul este deschis pentru pranz și cină, servind preparat cu specific sardinian și vin.

Facilitățile pentru plajă includ o schimbare zilnică de prosoape de plajă, 1 umbrelă gratuită și 1 șezlong per cameră. Şezlongurile sunt disponibile contra unui cost suplimentar.

La 35 km distanță se află Cagliari, de unde pleacă feriboturile către Italia continentală. Aeroportul Elmas este la o distantă de 1 oră cu masină, iar parcarea este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie