Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Ideea unei agentii de turism s-a nascut din placere, pornind initial ca si un hobby. Din dorinta de a ajuta oamenii si a aduce ceva nou, o bucurie in sufletele tuturor celor care aveau nevoie de o vacanta binemeritata, in anul 2002, la Cluj Napoca, a ajuns sa ia nastere Z Tour. De atunci, in cei peste 20 de ani de activitate, am reusit sa facem mii de oamenii fericiti.

Prin vacante splendide, oriunde in lume, clientii nostri au trait experiente de neuitat, lasandu-le in urma amintiri frumoase alaturi de prieteni si familie.

Am organizat sejururi, circuite, croaziere, nunti si luni de miere in destinatii exotice, dar si city break uri, sejururi la ski, spa & balneo si vacante in Romania, cu oferte de grup sau individuale, pentru toata lumea si pentru toate buzunarele.

Am stat alaturi de clienti oferindu-le sfaturi si consultanta pentru ca ei sa fie corect informati si protejati, de asemenea, ne-am asigurat mereu ca indiferent de ce situatie intampina in vacanta lor, noi o sa le oferim ajutor si siguranta.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Totodata, avem si solutii speciale pentru CLIENTII CORPORATE, astfel angajatii acestora pot calatori fara griji in delegatii si deplasari in interes de serviciu, avand parte de cosultanta si ajutor pe tot parcursul calatoriei. De asemenea, acestia pot beneficia si de discounturi speciale la vacantele personale.

Acces clienti corporate: https://csbt.ztour-travel.ro

Ne mandrim de multi ani cu o RETEA PARTENERI B2B in intreaga tara, agentii care beneficiaza de cele mai avantajoase comisioane pentru pachetele achizitionate de la noi, de aceea parteneriatul cu ele este unul durabil, bazat pe incredere si succes.

Devino si tu partenerul nostru, inscrie-te in sistemul B2B: b2b.ztour-travel.ro/Home

Am incercat mereu sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor CLIENTILOR, iar de cele mai multe ori, am fost chiar peste acestea! Tocmai de aceea am reusit sa crestem, ajungand in momentul de fata la un portofoliu de peste 250.000 de clienti.

Unul dintre principiile de baza dupa care ne ghidam activitatea, punem clientul mereu pe primul loc. Consideram ca nimeni in lume nu valoreaza nimic fara portofoliu de clienti, tocmai de aceea ei sunt foarte importanti pentru noi.

Misiunea noastra este de a realiza vacante frumoase si reusite, astfel incat sa te eliberezi de stresul zilnic acumulat. Iar pentru acest lucru este nevoie de oameni prezenti, onesti, optimisti si profesionisti in domeniu. Noi, Z Tour, am primit si o sa primim intotdeauna, calduros clientii care apeleaza la noi, o sa le fim alaturi in alegerea pachetului, sa le oferim consiliere si sa le asiguram o planificare reusita a vacantei, dar si protectie pana la intoarcerea acasa.

Toate aceastea reprezinta angajamentele noastre fata de tine, astfel incat sa ai parte de o vacanta garantata cu Medicamentul Antistres Natural.